Om oss

BRODDERUD


BERGTÄKT

IMG_0987
DSC_0931
DSC_0929
DSC_001900
Brodderuds Bergtäkt är en lokal producent av bergkrossprodukter, som fokuserar på att leverera kvalitativa och CE-märkta material. Beläget vid väg 202, mellan Mariestad och Töreboda, är företaget välplacerat för att tjäna både lokala och regionala projekt.


Företaget erbjuder en omfattande portfölj av krossmaterial, redo för omgående leverans, för att möta en mängd olika byggbehov. Deras sortiment inkluderar flera typer av krossmaterial, vilket underlättar för kunder att hitta rätt produkter för sina specifika projekt.


Med en praktisk placering nära kundernas projekt, prioriterar Brodderuds Bergtäkt personlig service och snabba leveranser. Deras bergtäkt är utrustad för att hantera både små och stora beställningar, vilket gör dem till ett flexibelt alternativ för olika byggprojekt.


Som en lokal aktör, strävar Brodderuds Bergtäkt efter att tillhandahålla hållbara och miljövänliga lösningar för bergkrossbehov. De är engagerade i att upprätthålla höga standarder för sina produkter och tjänster, vilket återspeglas i deras CE-märkta material.

unsplash